Cogito ergo sum

dissabte, de març 18, 2006

New Look 2.0 beta

Com podeu observar, he fet algun petit canvi al disseny de la web. Ara ja no utilitzo una platnilla de les que dóna blogger sinó que m'he fet la meva pròpia (basada en la plantilla de blogger). Bàsicament he volgut ampliar la zona dels posts perquè es puguin llegir millor i ho he posat sobre uns fons blanc perquè tingui un contrast més bo. He utilitzat 4 colors principalment: el Blau, el Taronja, el Verd i el Rosa (si, Rosa! xD). També he utilitzat el vermell per posar el subtítol del bloc que com podeu comprovar ha tornat a canviar i he aprofitat per canviar-lo de posició. D'aquesta manera es veu una mica més bé. El blau l'utilitzo pels links, el taronja pels títols dels posts i pels links quan s'hi passa el cursor per sobre. El Verd pels titols de la barra lateral, per mostrar la informació de la hora de publicació del post i, com podeu veure, pel títol. Per acabar, el rosa l'utilitzo per indicar la data del post. He aprofitat aquesta remodelació per treure el TooCool (la cinta taronja que sortia a baix a la dreta) i la informació de MusicStrands. Una altra cosa que he afegit és el link dels Feeds RSS de tots els blocs que tinc a la barra lateral perquè us sigui més fàcil afegir-los al vostre lector de RSS (si és que n'utilitzeu algun, obviament). He canviat alguna coseta més: Ara el títol de cada post és un link directe a aquell post per poder anar a veure els comentaris de forma més ràpida i directa. Crec que és més intuitiu. També he aprofitat per traduir algunes dels textos que hi havia al Català tot i que no he pogut canviar el about :/ Aquest disseny encara està en fase de proves i pot tenir algun error, però miraré d'anar-los corregint a mesura que els vagi trobant. Estic obert a crítiques i a suggerències. Espero que us agradi el nou look! PD: Aquest és el post nº99, per tant podríem dir que aquest nou disseny serveix per celebrar el post número 100 :D Res més :)


6 Comentaris:

Anonymous Anònim diu...

mol fi el new design...
felicitats neng

si necesitres algo de css o hostings o alguna historia... ya saps...

has enllaçat bernii.net :D

3/19/2006 05:37:00 a. m.  

Blogger Oriol diu...

Moltes gràcies ^^

Però encara falta fer alguns retocs per deixar-lo acabat. T'agraeixo l'ajuda nano! Quan tingui algun dubte/problema ja et vindré a tocar els collons ;-)

Salut!

PD: Enllaçar amb bernii.net és el mínim que podia fer després que tu m'enllacecis a mi, no? :P

3/19/2006 03:06:00 p. m.  

Anonymous Anònim diu...

neeeen, enviam o posteja els videos d'ahir la nit...
com vaig riure ostia...

3/19/2006 03:13:00 p. m.  

Blogger Oriol diu...

El pau no em va donar permís per publicar-ho, i ell n'és el principal protagonista >_<

Ja t'ho passaré per mail, ok? ;-)

3/19/2006 04:45:00 p. m.  

Blogger Pons diu...

Ah molt be, queda mes macu, a excepció del rosa.
A mi nomes m'agradaria saber una cosa, com es fa per que sigui mes ample la zona per esciure el post?

3/20/2006 05:21:00 p. m.  

Blogger Oriol diu...

Doncs a mi m'agrada aquest rosa :P De totes maneres, no n0he posat gaire, no? Només hi ha les dates i prou!

Encara està en fase beta, però ja et dic que alguna cosa més l'hi posaré de color rosa, probablement la hora en que s'ha publicat el post. Ja es veurà...

3/20/2006 06:26:00 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home

 

Creative Commons License
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons.