Cogito ergo sum

divendres, d’abril 07, 2006

Novetats al Google Talk

Han presentat novetats al client de missatgeria instantània de Google, el google talk. Ara, a més de poder xatejar amb els teus contactes des de la pàgina del gmail, que se't guardin automàticament les converses i de poder parlar per VoIP d'una forma més que acceptable, també pots posar-te un avatar i veure els avatars dels teus contactes (obviament). Una altra novetat és que pots personalitzar com es veu la finestra de xat. Té bastantes configuracions i segur que n'hi ha alguna que us agradà. Ara només falta que incorporin emoticones igual que amb el MSN Messenger i ja no li trobaré a faltar res (perquè algú utilitza els zumbidos?). Podeu trobar més informació a l'ajuda del google talk, a la seva pàgina oficial i al seu bloc oficial. Si voleu veure com és, aquí teniu més screenshots.


1 Comentaris:

Blogger Pons diu...

El Gary fa servir els zumbidos. 2/3 de les seves converses comencen així, 1/6 comença amb alguna paraula malsonant i el 1/6 restant en "altres".
A més a més hi ha un 90% de possibilitats que fagi servir el zumbido durant la conversa com a mínim una vegada.

I no pateixis per que la gent ja no fagi tans comentaris al teu blog, fins i tot als millors blogs els hi passa, per què no al teu?

4/07/2006 05:07:00 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home

 

Creative Commons License
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons.