Cogito ergo sum

dilluns, d’abril 03, 2006

Catalunya Acció Sonora 2006 (CAS)

El dia 22 d'abril a la nit es farà el CAS, "el festival de referència de la música en català". Així es presenten a la web:
El 22 d’abril, al Palau Sant Jordi, neix el CAS 06 (Catalunya Acció Sonora 2006) El 22 d’abril neix el CAS 06, el festival de referència de la música en català. Dos escenaris, set hores de música sense interrupció, i una oferta musical que recollirà una àmplia mostra dels diferents estils produïts en català, des de la rumba catalana, fins al so més indie, passant pel rock, el pop, la cançó d’autor i la cançó popular. El CAS 06 neix apostant per una nova fórmula de macro- concert. Un format dinàmic i sense interrupcions, amb més recursos, i amb una reducció al mínim de les parades tècniques, durant les quals es programaran dinàmiques amb el públic de promoció de la cultura tradicional. Tot plegat, permet oferir un format molt més atractiu al públic i amb una oferta musical i cultural més gran ja que al desaparèixer el temps de canvi es poden augmentar el nombre d’artistes. El CAS 06 neix amb la voluntat de crear una nova cita en el calendari musical català, de referència, a Barcelona, la capital dels països catalans, i amb l’objectiu d’ampliar encara més l’ assistència i repercussió, any rera any, organitzant altres activitats culturals paral·leles.
Hi tocaran bastants grups famosos (alguns no tant famosos) en el panorama de la Música Catalana com ara els Lax'N'Busto, en Gerard Quintana, els Gossos, en Cris Juanico (no l'havia sentit mai), Aramateix (aquests tampoc), La Companyia Elèctrica Dharma, Dr. Calypso, GLISSANDO* (?), La Gossa Sorda (uns altres que tampoc) i Rauxa (aquests són de Sabadell!). La veritat és que pràcticament la meitat de grups no els conec, però així i tot està bé que facin concerts per promocionar la Música Catalana de la qual en són un gran aficionat :D Aquest és el cartell del concert. Segons el Servi Caixa, el preu de l'entrada és de 15€ i de 9,80€ si tens el Carnet Jove. Segons el cartell del festival, el preu és de 15€ si la compres anticipadament i de 18€ si la compres a taquilla. Per altra banda, el mateix dia els Kabul Babà (ex components de Sopa de Cabra) tocaran a Sabadell, tot i que encara no se a on ni a quina hora...


1 Comentaris:

Blogger Pons diu...

No em compris l'entrada de moment

4/04/2006 04:35:00 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home

 

Creative Commons License
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons.